Uslužno izdavaštvo


Uprkos brzim promenama u načinu vođenja biznisa, slika i reč koju odabirate kada se u ime kompanije obraćate ljudima govori o vašem stavu prema klijentu i o vašem stavu prema sebi.

 

Contract Publishing deo je alliance international media (aim), a organizovan je da vam pomogne u predstavljanju vaše kompanije kroz štampane i digitalne medije, bilo da je reč o letku, njuz leteru, specijalizovanom magazinu, internoj korporativnoj publikaciji, komercijalnom dodatku, nedeljniku, mesečniku ili godišnjem izveštaju.

Posvećeni profesionalci osiguraće da vaša štampana ili digitalna poruka bude poslata na najkvalitetniji način, od teksta i dizajna do štampe i distribucije – i sve to u najkraćem roku i uz minimum troškova sa vaše strane. Bićete upućeni u čitav proces kako biste bili sigurni da se rezultati u celosti poklapaju sa vašim očekivanjima.

Sa 18 godina iskustva i stotinama contract publikacija izdatih do danas naš tim obezbeđuje novinarske usluge na 12 svetskih jezika, urednike sa iskustvom u značajnim globalnim publikacijama i vrhunsku štamparsku i distributivnu uslugu.

Švedska u Srbiji 2023

 

Pokret nesvrstanih Beograd 2021

 

Vodič Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori 2021

 

WordPress Lightbox